Detail Cleaning Services

Onze diensten
Slider

Uw huis lekker schoon

Particuliere schoonmaak

Mensen hebben steeds minder tijd voor de schoonmaak maar iedereen vindt het wel erg fijn wanneer het huis lekker schoon is. Detail Cleaning Services neemt u het huishoudelijk schoonmaakwerk uit handen. Hierdoor is uw woning schoon en fris en kunt u uw kostbare tijd anders besteden en houdt u tijd over voor leuke andere dingen.

Wij zullen op vakkundige wijze uw huis of appartement wekelijks, tweewekelijks of eenmalig vakkundig schoon maken. Bij onze standaard schoonmaakservice kunt u de basis schoonmaakwerkzaamheden verwachten. Hierin zit uiteraard een slaapkamer en badkamer bij inbegrepen. Wilt u gebruik maken van onze extra schoonmaak services? Vraag dan direct een offerte op bij ons! Wij zullen u dan een passend voorstel doen toekomen.

Uw gasten tevreden

Commerciële schoonmaak

Heeft u een eigen winkel of horecazaak? Dan is het juist van belang dat dit goed schoongemaakt wordt. De eerste indruk is namelijk al bepalend voor de sales. Wij begrijpen dit goed en kunnen u dan ook volledig ontlasten met de schoonmaak. U kunt ons eenmalig maar ook bijvoorbeeld iedere dag inschakelen indien u dit wenst.

Ook bieden wij onze diensten aan resorts, hotels en Bed and Breakfasts. Wanneer u handelt in deze branche is de schoonmaak essentieel en wij helpen u hier graag bij. Uw gasten zullen iedere keer weer tevreden zijn over de schone staat van hun kamer of appartement!

Geïnteresseerd in onze schoonmaakdiensten? Via onderstaande knop kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt hierin eenvoudig extra services bij boeken en mocht u speciale wensen hebben, dan kunt u dit hierin ook kenbaar maken. Wij kunnen een compleet pakket aanbieden die is toegespitst op uw situatie.

Uw werkplek schoon & fris

Bedrijfsschoonmaak

Bedrijfs-schoonmaak

Uw kantoorpand is een plek waar u nieuwe klanten ontvangt en waar uw medewerkers aan het werk zijn. De beleving van een prettige werkplek wordt voor een groot deel bepaald of het schoon en fris is. Uw medewerkers voelen zich meer op hun gemak wanneer het opgeruimd en schoon is. Daarnaast maakt u maar één keer een eerste indruk op nieuwe klanten en met een schoon kantoor heeft u deze positieve ervaring al in de pocket. Of het nu om een heel kantoor gaat of slechts een paar kantoorruimtes, wij kunnen een aanbieding voor u maken die bij u past.

Om u een gepast voorstel te doen toekomen verzoeken wij u om een offerte aan te vragen en het offerteformulier volledig in te vullen en daarbij aan te geven welke services u wenst te ontvangen. Indien u speciale wensen heeft, kunt u dit ook in de offerteaanvraag aangeven. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u zo snel mogelijk een passende offerte sturen zodat wij voor u aan de slag kunnen!

Detail Cleaning Services Curaçao – © 2020 All right Reserved | Hosted & Designed with By Terdis Webhosting