Detail Cleaning Services

Over ons
Slider

Professionals

Wie zijn de mensen achter Detail Cleaning Services?

Schoonmaak is belangrijk voor een gezonde leefomgeving, zodra een huis/kantoor schoon is wordt iedereen er blij van. Wij zien schoonmaken als een vak! Een vak dat uitgevoerd wordt door ons gespecialiseerd team. Al deze professionals voeren werkzaamheden uit die door motivatie, scholing en coaching naar een hoog niveau getild worden.

Het doel van Detail Cleaning Services is dan ook om een lach op mensen hun gezicht achter te laten vandaar de bedrijfsnaam en om betaalbare en snelle service te bieden. Dit doen wij door snel in te spelen op de klantvraag waardoor meteen een afspraak gemaakt kan worden en vooraf betaald. Met deze transparantie spelen wij snel in op een behoefte voor schoonmaak en is onze service altijd vriendelijk en is het doel om uiteraard goed kwaliteit af te leveren.

Hier staan wij voor

Hierbij staan wij voor een aantal belangrijke pijlers:

  • Betrouwbaarheid

Het bereiken van een optimaal resultaat komt natuurlijk alleen tot stand in goed overleg met u. Indien nodig stellen wij een offerte voor u op dat geheel naar uw wens is opgemaakt. Deze offerte wordt u geheel vrijblijvend toegestuurd en mochten wij wat voor u in de toekomst kunnen betekenen na het lezen van de offerte dan weet u zeker waar u aan toe bent en kunt u op ons rekenen!

  • Scherpe tarieven

Wij vragen een vergoeding voor de werkzaamheden die wij verrichten, niets meer of minder. U krijgt bij ons goede en scherpe tarieven waarbij u veel kwaliteit van kunt verwachten. Niets is zo belangrijk als een goede prijs kwaliteit verhouden en u kunt erop rekenen dat u dit bij ons krijg.

  • Flexibel

Wij zijn zeer flexibel inzetbaar en kunnen aan alle wensen tegemoet komen. Wij passen ons aan op uw dag- of weekindeling.
Mocht u het schoonmaak een keer op een andere dag of op een ander tijdstip willen laten plaatsvinden dan is dit voor ons geen enkel probleem. Wij staan 24/7 voor u klaar!

  • Kwaliteit

Doordat wij een professioneel bedrijf zijn kunt u goede kwaliteit van ons verwachten. Wij werken altijd met nieuwe producten en indien gewenst kunnen we ook uw eigen producten gebruiken. Wij zorgen ervoor dat we met z’n allen scherp blijven en luisteren graag naar uw wensen. Daarnaast kunnen we u voorzien van professioneel advies.

  • Garantie

Onze schoonmaakwerkzaamheden zijn van zeer hoge kwaliteit. Dit kunt u onder andere opmaken uit de extra werkzaamheden die verricht worden. Goede kwaliteit in de schoonmaak en betrokkenheid van onze werknemers is een groot vereiste. Bent u niet tevreden zijn dan kan dit besproken worden en komen we samen tot een goede oplossing.

  • Enthousiast schoonmaakteam

Niets is zo belangrijk als gemotiveerde schoonmakers en dit kunt u bij ons verwachten!

Detail Cleaning Services Curaçao – © 2020 All right Reserved | Hosted & Designed with By Terdis Webhosting